antradienis, liepos 27, 2010

vagaries of the mind [1]

 Sakykim, tai ketvirtas kartas. Nemelavo
Keli metai atgal tokie poelgiai mane stipriai paveikdavo. Nesvarbu, kiek būtų nueita, kaip tai būtų padaryta - skaudėdavo. Dabar? Per tuos kelerius metus sąlyginai pripratau prie tokio elgesio, užsiauginau tam beveik atsparią odą ir nebe įsivaizduoju, kad įmanoma kitaip. Priešingai, ilgainiui net pradedu laukti to paties, o kai įvyksta, tarytum atsikvepiu - viskas gerai, juk taip ir turėjo būti. O tas "beveik"... tik liūdna, ironiškai  liūdna.
********************************************
Iki beprotybės
Beveik kasdien (išskyrus savaitgalius) susiduriu su keliom merginom. Mano požiūriu - visos jos blondinės, tik skirtingų tipų. Ir iš visų ima juokas.
Pirmoji niekada niekam nepaprieštaraus, visada pritars tau ar kitiems, nesvarbu, kad labai lengva pastebėti neatitikimus jos pasakojimuose.
Antroji niekada nenusileis, visada sieks pripažinimo, nesiskaitys su niekuo, kad mąsto kiek kitaip, nei ji. Ir dar ji "laikosi" dietos - nevalgo, nes labai bijo sustorėti, bet progai pasitaikius, šlamščia kebabus, mėsainius, picas ir kitokį šlamštą. Jo...
Na, o trečioji absoliuti dietininkė. Skaičiuoja kiekvieną kaloriją ir tai jau net pradeda erzinti, kai pasiūlai kokį nors produktą, o ji: "o čia labai kaloringa?". Ir taip ne tik man, net ir visiškai svetimiems žmonėms. Ji - šakaliukas, gana aktyviai sportuojanti ir taip nesveikai tuos skaičiukus dėlioja... Taigi...
******************************************

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą