sekmadienis, sausio 02, 2011

Žvilgsnis per petį arba mano 2010-ieji iš arčiau


Cha, šis įrašas turėjo būti kiek anksčiau. O gal jam kaip tik dabar atėjo pats laikas išvysti dienos šviesą. Dauguma skuba apžvelgti metus jiems besibaigiant, tarytum po dvylikos jau būtų nevalia galvoti apie praeitį. Aš visada mėgau tampyti likimą už ūsų.

Kažkada mąsčiau, kad šie dešimtieji metai nebuvo tokie turiningi, kaip dar ankstesni, tačiau ir juose netrūko savotiškų "pasiekimų". 
  • Mečiau magistrantūrą (ir šią minutę tuo velniškai džiaugiuosi).
  • Pradėjau "kalti" pinigus.
  • 129480 - tiek sukaliau jūsų, mieli LT piliečiai, kvailų "AČIŪ" kortelių. 
  • Perskaičiau vos 8 knygas... mažoka, bet kaip niekad daug jų nusipirkau.
  • Dalyvavau giminės susitikime.
  • Rengiu reikšmingą posūkį, kuriam dar prieš šventes nusipirkau bilietą.
Čia pagrindiniai ir reikšmingiausi įvykiai. O kiek dar neištesėtų pažadų, kuriuos sau išsikėliau praeitą sausį. Dabar jų kone padvigubėjo. Nors ne, šį kartą visiškai nieko nežadėjau. Buvo pirmas metų sutikimas, kai laikiau rankoje šampano taurę ir visiškai apie nieką negalvojau: jokių pažadų, jokių tikslų, jokių norų, tik šį akimirka. Buvo gera. Gal dėl to ir prigėriau to šampano labai dAug.

O kaip dar smagu buvo, kai vakar visą dieną snigo...

 Pabaigai pacituosiu vieną tokį žmogelį: "Tikiuosi, kad jūsų metai buvo prastesni nei mano ir tikiuosi, kad ateinantys mano metai bus geresni nei jūsų. Linkiu sau gerų naujų draugų, stipresnių ryšių su gerais senaisiais, sveikatos pakelt daug alaus ir sėkmingos karjeros. Jums linkiu to paties, tik ne tiek daug ir ne taip nuoširdžiai."

Su Naujais!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą